Zaalvoetbal

Vanaf het seizoen 2015/2016 is er weer een zaalvoetbaltak onder de vlag van V.V. Noordscheschut.
Veel voetballende leden van Noordscheschut combineren al vele jaren de veldsport met het zaalvoetbal. In eerste instantie bij sc Elim wat later voorvloeide in de Hoogeveense zaalvoetbalclub ZVVH.
ZVVH wordt echter overgenomen door de vv Hoogeveen. Dit resulteerde in dat enkele leden het bestuur van VV Noordscheschut gevraagd hebben of er binnen onze club geen zaalvoetbaltak kon worden opgericht.
Hier is door het bestuur positief op gereageerd.
In eerste instantie gaat vv Noordscheschut met 2 teams van start in de zaalcompetitie.
Deze teams voetballen hun wedstrijden in de Marke in Hollandscheveld en de Brug te Elim.
Leden die binnen VV Noordscheschut willen zaalvoetballen dienen affiniteit met Noordscheschut/Nieuweroord te hebben en/of lid te zijn van onze vereniging.
Aanspreekpunt van de zaalvoetbaltak is Bernard Nijmeijer, aanspreekpunt binnen het bestuur is Henk Swiers.

Contactpersoon:
Bernard Nijmeijer