Met ingang van seizoen 2018-2019 zal Freddy Gossen de nieuwe trainer zijn van de 2e selectie van vv Noordscheschut. Freddy volgt Gerard Wulfraat op die de overgang maakt naar vv de Weide. Met Gossen heeft Noordscheschut een ervaren trainer aangesteld. Op dit moment is hij werkzaam bij de reserves van Ruinerwold. De in Dalen woonachtige oefenmeester heeft veel zin in deze nieuwe klus “Na jarenlang op de zondag actief te zijn geweest stap ik nu over naar het zaterdagvoetbal, de club is mij niet onbekend en heb dan ook erg veel zin in om met deze groep aan de gang te gaan”. Het Bestuur is blij met de aanstelling van Gossen zo krijgt de technische staf met het onlangs aanstellen van Marc van Meel gestalte.