Marc van Meel volgt André Mulder op als hoofdtrainer bij de zaterdag 1 e klasser. Van Meel eerder werkzaam bij o.a. The Knickerbockers, BV Veendam, Viboa, PKC`83 heeft veel zin om bij de Schutters aan het werk te gaan, “Het is allemaal vrij snel gegaan, na het eerste contact zijn we snel om tafel gegaan. Mijn gevoel was eigenlijk direct goed bij de club en de mensen. Na een paar prettige gesprekken met de TC, spelersraad en Bestuur waren we er snel uit. Noordscheschut is een mooie dorpsclub die op een goed niveau speelt en heeft een trouwe achterban bij zowel uit als thuiswedstrijden. Het lijkt me dan ook een mooie vereniging om te werken“ aldus de in Groningen woonachtige Van Meel. Als oud trainer van eerdergenoemde verenigingen is Marc geen onbekende op sportpark “De Meulewieke”. “We kenden Marc natuurlijk uit het verleden en hadden gelijk een goed gevoel bij hem. We zijn dan ook blij met zijn aanstelling en we hopen op een prettige samenwerking” aldus het Bestuur van vv Noordscheschut.