Welkom bij v.v. Noordscheschut

Beste leden, ouders, verzorgers en alle anderen die ons mooie v.v. Noordscheschut een warm hart toedragen. Door het schrijven van deze oproep willen we als club, u er nog maar eens op wijzen hoe belangrijk vrijwilligers voor ons zijn. Van het trainen en begeleiden van de jeugd, het inschenken van thee of ranja, tot het helpen achter de bar en in de keuken; het moet toch allemaal maar gebeuren!

Er zijn nog genoeg vrijwilligerstaken te vervullen zowel bij de jeugd als de senioren. Bij deze doen we dan ook een dringend beroep op iedereen om na te denken over een vrijwilligerstaak binnen onze vereniging!

Vele handen...

V.V. Noordscheschut heeft als actieve voetbalvereniging continue vrijwilligers nodig. Vanuit het Bestuur/jeugdcommissie wordt voortdurend gezocht naar mensen die bereid zijn, in welke vorm dan ook, een bijdrage te leveren aan het functioneren van onze vereniging.

Niet alleen omdat dat noodzakelijk is om een vereniging als de v.v. Noordscheschut draaiende te houden, maar ook omdat vrijwilligers uiteindelijk een belangrijk deel van het verenigingsleven bepalen.

Vanzelfsprekend zijn we ook blij met iedere (groot)ouder (m/v) die bereid is om een deel van zijn of haar vrije tijd in het plezier van zijn of haar (klein)kind en de andere kinderen te investeren. Wij kunnen u verzekeren dat het een waardevolle investering is.

Deze oproep is een allerlaatste poging van het Bestuur/jeugdcommissie om de openstaande vacatures ingevuld te krijgen. Bij andere (voetbal)verenigingen zie je steeds meer dat als je (jeugd)lid bent van die vereniging dat jij (of je ouders) dan ook de verplichting meekrijgen om een minimaal aantal keren per seizoen vrijwilligerswerk te gaan doen voor die vereniging om zo de openstaande vacatures wel ingevuld te krijgen. Op dit moment zijn we als Bestuur serieus aan het overwegen om dit soort maatregelen in te gaan voeren en te gaan presenteren op de eerstkomende Algemene Ledenvergadering in oktober 2018.

Welke behoefte aan vrijwilligers heeft v.v. Noordscheschut op dit moment?

Clubscheidsrechters zowel voor de junioren en de (lagere) senioren

Trainer/leider bij VR1

Grensrechter bij JO19-1

Trainer/leider bij JO17-2

Trainer/leider bij JO15-2

Trainer JO8-2 (maandagavond)

Trainer bij de kabouters O.7 (zaterdagmorgen)
Bestuurskamerdiensten (zaterdagmorgen/middag)

Theeschenkers (zaterdagochtend)
Materiaalbeheerders (ma-di-wo-do avond)
Onderhoud accommodatie

Belangstelling?

Heeft u belangstelling om eens te praten of de v.v. Noordscheschut uw kennis en inzet kan gebruiken en of dat voor u de moeite waard is, neem dan contact op met het dagelijks bestuur via email: secretaris.noordscheschut@hotmail.com


Vorige pagina


Hoofdsponsors

Website sponsor

Leden sponsorgroep

Leden sponsorgroep

Pupil van de week

Wedstrijdbal

Volg ons op Twitter