Na de achterkant en de gedeeltelijke onthulling van de voorkant van het nieuwe shirt van VV Noordscheschut, is het vandaag dan eindelijk tijd voor de gehele onthulling.

Na een energieke zoektocht van onze sponsorcommissie wil ik jullie voorstellen aan onze nieuwe derde co hoofdsponsor die naast Bruins Financiƫle Dienstverlening en Benjamins Natuursteen vanaf komend seizoen voor tenminste 3 jaar op ons blauw witte shirt zal prijken:

Autobedrijf en Schadeherstelbedrijf Van Eeks zal vanaf seizoen 2019/2020 als nieuwe hoofdsponsor de samenwerking met VV Noordscheschut aangaan. We zijn trots dat we elkaar in een driejarige verbintenis hebben gevonden en verheugen ons op deze partnership

Gebroeders Van Eeks enorm bedankt voor het vertrouwen en deze steun aan VV Noordscheschut!