Volgend seizoen sluit ook de 26-jarige Robin Sikken aan bij de 1e selectie van v.v. Noordscheschut. Hij wil de uitdaging aangaan op een hoger niveau, onder het motto: nu of nooit.
Na de gebroeders Hartman, die eerder bekend maakten volgend seizoen uit te gaan komen voor Noordscheschut, gaat ook Sikken proberen een plekje in de hoofdmacht te bemachtigen.
Sikken is momenteel aanvoerder bij buurman Hollandscheveld, uitkomend in de zaterdag 3e Klasse. Hij is van origine verdediger, maar is ook inzetbaar in de aanvalslinie. Dat blijkt wel uit het feit dat hij daar dit seizoen ook clubtopscorer is met elf treffers. Sikken, afkomstig uit de jeugd Sportclub Zweeloo, is inmiddels bezig aan zijn vijfde seizoen bij v.v. Hollandscheveld, met tussentijds één seizoen een uitstap naar v.v. Sweel.

Het bestuur van v.v. Noordscheschut en hoofdtrainer Marc van Meel zijn blij met zijn komst.