Het jongste team van VV Noordscheschut heeft zijn eerste (beker)wedstrijd omgezet in een prachtige 'korfbaluitslag' tegen SCN in Nieuwlande; het werd maar liefst 5-12!

Na een gelijk opgaand begin van de wedstrijd, waarin SCN binnen luttele seconden op voorsprong kwam, werd er lustig op los gescoord door beide teams. Noordscheschut kwam steeds beter in haar spel en legde een aantal prachtige aanvallen op de mat.
Met onze gastspeler Sem op doel en onze andere gastspeler van JO9-2 Mika in de verdediging werd de rust ingegaan met een 3-5 voorsprong.

Vlak na de thee/limonade pauze waren er 5 minuten nodig om echt het verschil te maken en werden er maar liefst 4 goals door de pupillen van Noordscheschut gemaakt.
Met de tussenstand van 3-9 werd er wat minder gas gegeven, waardoor SCN terug kon komen tot 5-9.
Maar het slotakkoord was aan Noordscheschut dat voor het eindsignaal nog drie maal wist te scoren en daarmee met een score van 5-12, de drie welverdiende punten naar Noordscheschut mee kon nemen.

Met Kylan als sterke verdediger, hardwerkende middenvelders Finley & Espen, zeer makkelijk scorende Benjamin, targetman Levi alias Dolberg en de vandaag afwezige pijlsnelle Jair gaat het ongetwijfeld een prachtig voetbalseizoen worden.
Het begin was in ieder geval van grote klasse!

Onze dank gaat uit naar de twee gastspeler Sem en Mika van JO9-2 die vandaag uitstekend speelden en ons hopelijk vaker willen helpen en invallend begeleider Aron Boer die de ploeg positief coachend vanaf de zijlijn goed wist te motiveren.

Als er meer teams zijn die verslagjes willen schrijven van hun wedstrijden en deze op Facebook willen hebben, kunnen deze opsturen per mail naar wedstrijdsecretaris.vv.nschut@gmail.com of per whatsapp naar 0643894005