Voor het nieuwe seizoen zijn een aantal teams nog niet voorzien van trainers en begeleiders.
Draag jij je steentje bij in de jeugdopleiding van VV Noordscheschut?

Gezocht trainer/begeleider voor JO15-2 (C2)

VV Noordscheschut is op zoek naar de vrijwilliger die ondanks deze drukke tijden toch tijd heeft om onze JO15/2 te trainen 2x per week en eventueel te begeleiden bij hun wedstrijd op de zaterdag.

Reacties via de co├Ârdinator Art Boer:
art.boer@planet.nl of

Gezocht! Enthousiaste trainer/trainster MO15!

We zijn nog steeds op zoek naar een trainer /trainster voor mo15-1.

De meiden trainen op maandag en woensdagavond. Training tijden in overleg.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op met bestuurslid meisjes en vrouwenvoetbal Simone Koster.
koster_13@msn.com of 06-22903152

Gezocht begeleiding JO17-2

We zijn op zoek naar een leider en en trainer/coach voor JO17-2 (voormalig B2) voor komend seizoen 2018/2019.

De thuiswedstrijden worden om 12:30 afgewerkt en trainingsavonden zijn maandag en woensdag.
Lijkt het je een mooie uitdaging om deze enthousiaste jeugdige spelersgroep te begeleiden en/of te trainen, dan zien we je reactie graag tegemoet!

Contact kan worden opgenomen via Glenn/Ryan Prins of via de mail: jeugdzaken-noordscheschut@hotmail.com