Afgelopen week hebben zowel hoofdtrainer Marc van Meel, als tweede-selectietrainer Freddy Gossen een nieuw contract ondertekend bij de voetbalvereniging Noordscheschut.
Beide oefenmeesters gaan hun tweede seizoen in bij de hechte dorpsclub.
Van Meel levert momenteel een puike prestatie met zijn elftal door in de subtop te bivakkeren van de 1e Klasse E. En achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
Freddy Gossen maakt een zwaar seizoen door in de reserve Hoofdklasse. Maar gaat via de nacompetitie alsnog proberen om klassenbehoud te bewerkstelligen.
De verdere staf van het eerste elftal plakt er ook nog een seizoen bij aan. Assistent-trainer Gerjan Brakel, elftalleider Martin Morsink en de heren verzorgers Freddy Makkes en Roelof Krikken zijn volgend jaar ook weer aan het vlaggenschip verbonden.
Op de foto tekenen beide heren trainers hun nieuwe contract, geflankeerd door Henk Swiers van de technische commissie.