Na 5 jaar Masita als kledingmerk te hebben gehad, heeft Voetbalvereniging Noordscheschut besloten het aflopende contract niet te verlengen. Een aantal maanden is er over heen gegaan om het juiste kledingmerk te vinden, een flink aantal voorstellen en presentaties van diverse merken verder, kunnen we als bestuur en sponsorcommissie vol trots zeggen dat het is gelukt. Na een aantal gesprekken met oud trainer André Mulder van Sport-Inn Nieuw Amsterdam en een bezoek aan de Hummel fabriek te Deventer, hebben we besloten om een contract aan te gaan met Hummel en Sport-Inn Nieuw Amsterdam. Zowel de goede kwaliteit, leveringsvoorwaarden en het gunstige financiële plaatje voor de club hebben de doorslag gegeven om tot dit besluit te komen en door het bestuur is dan ook unaniem besloten om met Sport-Inn Nieuw Amsterdam en Hummel in zee te gaan. We hopen en verwachten dan ook goede slag te hebben geslagen en verheugen ons op een mooie en sportieve samenwerking!