Binnen de v.v. Noordscheschut hebben we op dit moment een ernstig tekort aan vrijwilligers die thee willen zetten en schenken aan de teams op wedstrijddagen (zaterdag). Het probleem is inmiddels dermate groot geworden dat we het op deze manier (in een uiterste poging) proberen om aandacht hiervoor te krijgen middels deze (nood)oproep.

We zoeken voor zowel de zaterdagmorgen als de zaterdagmiddag minimaal 2 personen erbij (dus in totaal minmaal 4) die deze belangrijke taak op zich willen nemen. Hierbij zult u dan in dit seizoen 6-8 keer ingeroosterd worden, afhankelijk van het aantal aanmeldingen die we door deze oproep krijgen. Hoe meer vrijwilligers zich hiervoor aanmelden, hoe minder vaak u ingeroosterd zult worden. Er zijn vast wel ouders, die naast het bekijken van de wedstrijd van hun zoon/dochter, deze taak op zich willen nemen. Er is in de regel voldoende tijd om tussen het theezetten/schenken door te kijken naar de thuiswedstrijd van uw zoon of dochter. De dienst op de zaterdagmorgen loopt vanaf 09:00 -12:15 uur en die van de middag van 12:15 - 15:30 uur.

Geinteresseerden kunnen zich bij mij melden.

Jan-Willem Haar
tel.nr.: 0528-342592
mail: secretaris.noordscheschut@hotmail.com

Alvast bedankt en delen wordt zeer op prijs gesteld!