Na inmiddels alweer 3 weken in training te zijn kan worden gezegd dat vrouwen 1 sterk uit de winterstop is gekomen. Zo is er een nieuwe trainer en is de selectie uitgebreid van 14 naar 22 speelsters. Door de selectie aan te vullen met jeugdspeelsters is een eerste belangrijke stap richting de toekomst gezet door deze jeugdspeelsters de kans te geven om zich te gaan ontwikkelen met als uiteindelijk doel in de toekomst de stap naar vrouwen 1 te kunnen gaan maken. Het is nog even wennen aan elkaar, maar langzaamaan worden de verwachtingen naar elkaar toe duidelijker. De selectie heeft in de afgelopen weken laten zien gretig te zijn en zich volledig te gaan richten op de 2e helft van de competitie met als doelstelling zich uit de onderste regionen te spelen.