Mijn naam is Willem-Martin Velthuis,  46 jaar geboren en getogen in Hardenberg, vader van 2 zonen en in het dagelijkse leven werkzaam  als  begeleider binnen het RIBW.

Tot rond mijn 22e zelf actief geweest als voetballer bij HHC Hardenberg. Daarna ben ik in het leiders/trainersvak gerold en via verschillende opleidingen binnen de KNVB mijn diploma’s gehaald.

Als trainer binnen HHC Hardenberg begonnen bij de meisjes A-junioren (MO-19) en het jaar daarna de vrouwen van HHC Hardenberg getraind. Na mijn HHC periode heb ik 4 jaar binnen Hardenberg’85 getraind,  3 seizoen jongens A-junioren (JO-19) en een jaar assistent trainer van de 1e selectie.

Na Hardenberg’85 weer een periode de vrouwen van HHC Hardenberg getraind gevolgd door OZC vrouwen en Gramsbergen vrouwen.

Nu wacht vanaf januari 2018 de nieuwe uitdaging om de vrouwen van Noordscheschut te mogen gaan trainen. Samen met de gehele selectie en andere betrokkenen hopen we weer te kunnen gaan bouwen aan het vrouwen/meisjesvoetbal binnen de vereniging, een mooie uitdaging waar ik naar uitkijk.

Rest mij nog een ieder hele fijne feestdagen te wensen en een goed, sportief maar bovenal een gezond 2018.

Met sportieve groet,

Willem-Martin Velthuis