Noordscheschut 6

Café De Lijst aan de Hoofdstraat 34 in Hoogeveen is in verre omstreken bekend als 'het muziekcafé', die naam wordt door uitbater Henri Stoefzand eer aangedaan door het gehele jaar te zorgen voor een vol programma met live muziek.

Naast het Bluesseizoen en de live muziek die café De Lijst van september tot en met april programmeert, organiseert café De Lijst ook nog het Blues & Bluegrass Festival, Jamsessies en Live Muziek op het Terras. Ook de voetbalsport draagt Henri een warm hart toe, en daarom heeft hij er voor gezorgd dat het recreatieve elftal van Noordscheschut 6 weer netjes op het veld verschijnt .

Op de foto van links naar rechts achterste rij : JW Haar (coach), R Hooijer, A Kloezen, N Koster, J Bremer, K Victorie, W Kroezen (sponsor) Midden van links naar rechts: H Stoefzand (sponsor), R Prins, R Lowijs, H Kolk, A Benjamins, R Meppelink (grensrechter), B Benjamins, J Stoefzand (sponsor) Zittend van links naar rechts: M Benjamins, B Plaizier, J Zwiep, K Morzydusza, JH GiethoornHoofdsponsors

Website sponsor

Leden sponsorgroep

Leden sponsorgroep

Pupil van de week

Wedstrijdbal

Volg ons op Twitter