Noordscheschut J013-1

De voetballers van JO13-1 van voetbalvereniging Noordschut hebben uit handen van Peter Wiebing en Sjon van Haren nieuwe tassen en wedstijdshirts gekregen.

Het carteam garage De Hefbrug aan de Lavalstraat 6 waar goed en betaalbaar auto onderhoud centraal staat, heeft gezorgd dat de sportkleding in degelijke tassen vervoerd kan worden. De wedstrijdshirts zijn gesponsord door SPAR Noordscheschut. Hier kan Noordscheschut en wijde omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen en een uitbreide service.

Linksboven Peter Wiebing (Sponsor de Hefbrug). Begeleiding boven: Wiebe Zinger, Rick Veldman, Aron Boer en Sjon van Haaren (Spar)

Spelers bovenaan links naar rechts: Rody , Randy , Joris , Nicole , Chris , Tom

Onderaan van links naar rechts: Sem , Quinn, Daniël , Damian, Mart, Floyd , Harmen, Julian