Sponsorgroep Schut

www.sponsorgroepschut.nl

Sinds 2008 is er een sponsorgroep opgericht. Bij binnenkomst van het sportpark staat een grote reclamezuil met alle logo`s van de bedrijven die al lid zijn van deze groep. Op dit moment staat de teller op 30 bedrijven en er kunnen er natuurlijk altijd meer bij. Er is door de leden een commissie samengesteld die regelmatig vergadert om zaken op elkaar af te stemmen. Deze commissie bestaat uit: Harjan Dekker (DD Sport), Reiny Bruins (Bruins financiële dienstverlening), Harrald Brakel (Hoogeveensche Courant), Jan Hooijer (Hooijer auto`s) en Pim Boer (kadoshop`t Miniatuurtje).

Wat houdt de sponsorgroep in?
Een onderlinge band creëren, opdat er ook zakelijk een optimale relatie tussen de leden ontstaat met als bindmiddel de vv Noordscheschut. Sponsoren is vaak al duur genoeg en zo kunnen ook de kleinere ondernemers met een blauw wit hart wat betekenen voor de club.  Deze groep zal een aantal keer per jaar een activiteit organiseren, zo heeft men afgelopen seizoen een gezellige avond gehad in de kantine met als thema Hollandse Spelen, heeft men een bierproeverij gevolgd en is men forel wezen  vissen in Elim. Het seizoen werd nu al traditioneel afgesloten met een wedstrijd tegen een team van vv noordscheschut. Dit jaar waren de dames de tegenstander vorig jaar nog de eerste selectie. Bij alle activiteiten is een wisselbokaal te winnen door de leden.

Wat doet de sponsorgroep voor de vereniging?
Er worden door de sponsorgroep materialen beschikbaar gesteld aan de vereniging. Afgelopen jaar zijn er o.a. jassen voor alle leiders geschonken en zijn de seizoenafsluitingen van de jongere en oudere jeugd financieel ondersteunt, en op dit moment worden er nieuwe scheidsrechterspakken besteld voor het komende seizoen. Het beschikbaar stellen van materiaal wordt bepaald in samenspraak met de vereniging. Het hoofddoel zal altijd zijn dat het beschikbaar gestelde voor algemeen gebruik moet zijn.

Heeft u interesse om lid te worden van de sponsorgroep?
Neem dan contact op met één van de bovengenoemde commissieleden.