• Sport-Inn Mulder heeft voor haar partnerclubs een speciale actie gelanceerd waarmee ook onze club gesteund kan worden, in een tijd waarin er niet of nauwelijks bij de club gesport kan worden.

Er kan een uniek shirt gekocht worden voor €17,50 waarbij €5,00 per shirt naar de club gaat.
    Een mooi gebaar dat wij als club natuurlijk erg waarderen.

Wil jij ook zo’n shirt, mail of app ons dan en bestel je unieke VV Noordscheschut BLIJF FIT shirt.

E-mailadres: andrebenning15@ziggo.nl of via Whatsapp: 06 10 41 03 94

Maten: 128,140,152,164,S,M,L,XL,XXL en zet je naam en achternaam/ telefoon/06 nummer er even bij.

Laten we hopen dat deze situatie nooit weer terug zal keren.
    Met dit shirt heb je wel een uniek aandenken aan het jaar 2020 en steun je onze club ook nog eens financieel.

Levering, afhalen en betalen zal op een nader te bepalen dag in de kantine plaatsvinden, waarbij natuurlijk de RIVM regels van toepassing zullen zijn.

Hopelijk tot snel!

#blijffitvoorjeclub

#samensterk

#proudtobeaschutter

#steunjeclub

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Actie: Blijf Fit voor je club