• Activiteiten Supportersvereniging vv Noordscheschut

6 sep 2021
  • Nadat het voetbalseizoen inmiddels weer van start is gegaan, gaan de activiteiten van de supportersvereniging ook weer beginnen.

Kubb-toernooi
    Vrijdagavond 17 september vindt er een Kubb-toernooi plaats op sportpark De Meulewieke. Er zijn mooie geldprijzen te winnen. Inloop vanaf 18.00 uur. Om 18.30 uur gaan we echt van start!
    Inschrijving: team minimaal 3 spelers
    Kosten: €15,- per team
    Opgave bij Thalina Hekker, 06-50836972.
    Opgeven mogelijk tot uiterlijk donderdag 16 september, 20.00 uur.

Bingo
    Vanwege teruglopende animo wordt de maandelijkse bingoavond vervangen door een aantal grotere bingo’s. Op vrijdagavond 10 december zal er een Sinterklaas-/Kerstbingo plaatsvinden in de kantine.

Klaverjassen
    In de maand september pakken we ook het klaverjassen weer op. Iedere tweede vrijdag van de maand wordt er een kaartje gelegd in het pittoreske clubgebouw.
    Kosten: €4,00
    Prijzen: bonnen slagerij Jarno van Goor
    Data voor in de agenda:
    - 10 september
    - 8 oktober
    - 12 november
    - 3 december
    Het jaarlijkse Kerst-klaverjastoernooi vindt plaats op woensdag 29 december. Verdere info volgt te zijner tijd.

Voetbalquiz
    In de maand november zal er weer een voetbalquiz plaatsvinden. Ook hierover volgt binnenkort meer informatie.

Kerstbakjes
    December zal weer in het teken staan van het maken en uitdelen van kerstbakjes. Een klein gebaar voor de oudere leden, voor extra gezelligheid tijdens de feestdagen.