• BELANGRIJKE HUISHOUDELIJKE MEDEDELING

  24 sep 2021
 • We zijn als club enorm blij dat we allemaal weer kunnen/mogen voetballen en dat de voortekenen gunstig lijken te zijn dat alle (corona) beperkingen eind dit jaar geheel achter ons komen te liggen 🙏.

  Tevens zijn we verheugd dat onze teams na hun wedstrijd ook weer in de kantine of op ons mooie terras gaan zitten om de “3e helft” nabesprekingen te doen. 🥂🍺.
  Dat was voor ons als Bestuur best een zorg, dat mogen jullie gerust weten.
  Een groot compliment aan jullie leiders/trainers/spelers dat jullie de teams zo bij elkaar hebben weten te houden, ondanks een lange periode van elkaar niet kunnen zien in ons pittoreske clubhuis.
  Echter constateren wij als Bestuur sinds de openstelling dat het opruimen van tafels, stoelen terugbrengen naar de plek waar je ze vandaan gehaald hebt, lege kratjes & flessen naar de bar terugbrengen en het opruimen van je eigen afval (ook dopjes en peuken die maar in het wilde weg op de grond worden gegooid!!!
  Dat doe je toch thuis ook niet ?!? 😡) in de daarvoor bestemde afvalbakken er op dit moment nog niet goed ingeslepen is.
  En drukken we ons hiermee zeer zachtjes uit. Hiermee zadel je onze trouwe en hardwerkende barmedewerkers (en we hebben er nog maar zo weinig🥲) ermee op om dit allemaal rond sluitingstijd nog te gaan doen.
  Dit kan zoveel gemakkelijker, door ZELF als team je verantwoordelijkheid hierin te pakken en de boel netjes achter te laten waar je als team gezeten hebt.

  Laten de laatst vertrekkende(n) van een team nog een laatste check doen of alles netjes achtergelaten word. Dank namens alle barmedewerkers👍 (zijn zij ook eerder in 🏠 )