• Bericht van onze hoofdtrainer:

  4 dec 2020
 • Beste mensen.
  Met trots mag ik melden dat ik gisteren mijn contract heb mogen verlengen bij deze mooie club. De kleine generaal gaat daarmee zijn 4e seizoen in. Voor het eerst in mijn trainersloopbaan ga ik samen met de club een 4e seizoen in. De reden is heel simpel: PLEZIER! Plezier in het samenwerken met de rest van de staf, groep, tc, bestuur en het goede gevoel bij alle vrijwilligers en supporters. Ik voel mij hartstikke thuis bij deze club en dat is ook een compliment waard voor al deze mensen.
  Laten we met elkaar hopen dat de competitie weer een vervolg krijgt. Als staf en groep kijken we er naar uit dat we weer mogen voetballen. Elke zaterdag weer de uitdaging aangaan tegen zware maar ook mooie tegenstanders maar ook de gezelligheid na afloop missen we allemaal. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal in goede gezondheid te zien!

  Tot slot wil ik nog zeggen: Ik ben hartstikke proud to be the Schut coach ook volgend seizoen!

   

  Bericht van onze hoofdtrainer: