• GESLAAGDE KLUSSENDAG VV NOORDSCHESCHUT

6 jul 2021
  • Afgelopen zaterdag stond de jaarlijkse klussendag van vv Noordscheschut op de planning.
    Rond de 35 vrijwilligers waren rond 8:00/8:30 present om ons toch al mooie sportpark de Meulewieke verder te verfraaien.
    Het schilderen van kleedkamers en doelen, het schoonmaken van zonnepanelen, reclameborden, het beitsen van de picknicktafels en het vernieuwen van het straatwerk etc. waren de bezigheden op deze zonnige dag.
    Supertrots dat iedereen zijn beste beentje heeft voorgezet en ons sportpark nog mooier is geworden.
    Na afloop van de werkzaamheden hebben we nog heerlijk genoten van een BBQ en enkele versnaperingen.
    Namens het Bestuur wil ik naast de bedrijven die het materiaal beschikbaar hebben gesteld, iedereen die mee heeft geholpen enorm bedanken voor deze geslaagde dag.
    En het toont maar weer eens aan dat vrijwilligers de kurk is waarop onze vereniging drijft.
    Een Schutter ben je niet even, maar heel je leven!