• Indeling bussen en informatie finaledag PWZ

  4 jan 2024
 • BLOED, ZWEET, TRANEN ÉN LOTEN…
   
  De finale halen van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is inmiddels bijna een jaarlijks hoogtepunt, maar het vraagt ook de nodige organisatie.
   
  Na het doornemen van het draaiboek, moesten ook de busplaatsen worden verdeeld. Na vele uren beraad; het goed checken van de ledenlijsten en daarnaast de invulling van de vele vrijwilligerstaken + een daaropvolgende loting, zijn de bussen gevuld.
  Selectieleden, bestuursleden en vrijwilligers die zich hebben aangemeld gaan sowieso mee.
   
  Overige leden, gevolgd door niet leden, staan op de reservelijst in volgorde van loting. Hier werd vorig jaar ook nog flink aanspraak op gemaakt door behoorlijk wat afmeldingen, dus er is nog van alles mogelijk. Gezinnen zijn bewust bij elkaar gevoegd.
  Op onderstaande lijsten is de verdeling te zien. Let goed op in welke bus je zit. Let ook goed op de reservelijst. Deze volgorde is bepalend voor wie wordt gebeld bij eventuele afzeggingen.
   
  Ben je ziek/zwak/misselijk of verhinderd meld je dan telefonisch af op nummer 0614687457 of 0622733886. Dan wordt automatisch contact opgenomen met de eerstvolgende reserve. Ga niet zelf iemand anders regelen, want bij betaling wordt de naam gecontroleerd.
   
  Belangrijke praktische informatie voor aanstaande zaterdag:
  * kantine vanaf 8.00 uur geopend.
  * betaling van de bus vindt plaats in de kantine.
  * iedere bus heeft een eigen aanmeld-tafel.
  * aanmelden/betalen voor 8.30 uur!
  * alleen contante betalingen:
  - t/m 14 jaar: €15,00 per persoon
  - 15 jaar en ouder: €20,00 per persoon
  Deze kosten zijn voor bus én entree.
  * bussen vertrekken om 8.45 uur!
  * dresscode: blauw!!!
   
  We gaan er met elkaar een waar voetbalfeest van maken! Met, ongeacht de afloop, een grandioze afterparty in de kantine met DJ Koos Darwinkel!!
   
  🔵🔵⚪️⚪️🔵🔵FINALEPWZ🔵🔵⚪️⚪️🔵🔵