• Nieuw machinepark vv Noordscheschut

11 aug 2021
  • Nadat de privatisering van ons prachtige sportpark De Meulewieke 8 jaar geleden heeft plaatsgevonden, is dit jaar de stap genomen om het gehele machinepark te vernieuwen.
    Dit alles om het onderhoud van onze velden goed/ nog beter uit te kunnen voeren en de kwaliteit van de accommodatie op peil te houden.
    Zowel voor het onderhoud van ons kunstgras- als natuurgrasvelden zijn verschillende nieuwe machines aangeschaft die het ‘de mannen van achter’, onze vrijwilligers die dagelijks de veldwerkzaamheden uitvoeren, eenvoudiger en makkelijker zullen maken de kwaliteit van ons sportpark op een hoog niveau te houden.
    Een serieuze en weloverwogen zoektocht voor een leverancier voor deze specifieke machines heeft ons doen besluiten met MTH machine techniek in zee te gaan, voor de beste kwaliteit en prijs.
    Na een aantal weken van vertraging (mede door de blokkade van het Suez-kanaal), was het vandaag dan eindelijk zo ver dat al het nieuwe materieel bij ons op het sportpark arriveerde.
    We verwachten uiteraard met de aanschaf van deze nieuwe machines onze accommodatie nog jarenlang goed te kunnen onderhouden en door deze kwaliteitsimpuls het onze vrijwilligers, waar we enorm trots op zijn, wat makkelijker te maken om de dagelijkse (veld)werkzaamheden uit te voeren.
    P.S. Op de foto al de vrijwilligers die ons dagelijks enorm trots maken met het nieuwe machinepark (ontbrekend Jan Botter)
    Nieuw machinepark vv Noordscheschut
    Nieuw machinepark vv Noordscheschut 1