• Noordscheschut verlengt contracten van selectietrainers

    27 nov 2023
  • De technische commissie is verheugd te melden dat de contracten met de 1e selectietrainer, Berry Zandink, en de 2e selectietrainer, Geert Prins, met één seizoen zijn verlengd.

    Ons vlaggenschip is het seizoen uitstekend begonnen en staat op de eerste plaats in de 2e klasse J. Door het winnen van de eerste periode hebben de mannen zich in een vroeg stadium verzekerd van nacompetitievoetbal. Ondanks de bittere degradatie van afgelopen seizoen geeft Zandink aan strijdvaardig te zijn en is hij erop gebrand om dit jaar weer terug te promoveren naar de eerste klasse. Iedere week wordt de spelersgroep nog geteisterd door veel blessureleed. Mocht de ziekenboeg leger worden, dan zal de concurrentiestrijd binnen het elftal groter worden. Mede daarom denken Zandink en technische commissie dat het plafond van de spelersgroep nog lang niet is bereikt.

    Voor ons tweede elftal was de seizoenstart minder florissant. Men startte met drie nederlagen. Gelukkig wist Prins tijdig het tij te keren, met als klap op de vuurpijl de knappe 2-0 overwinning op koploper Knickerbockers van afgelopen zaterdag. Met 12 punten uit de laatste 4 wedstrijden is de weg naar boven ingeslagen. Als tweede elftal ben je afhankelijk van spelers die terugkomen van het eerste. Door het vele blessureleed moet er vaak een beroep worden gedaan op spelers uit de lagere senioren. Het is mooi om te zien dat Prins veel draagvlak heeft binnen de vereniging en dat daardoor oudgedienden hem met alle liefde uit de brand helpen. De contractverlenging was dan ook binnen vijf minuten beklonken.

    Ondanks het gure weer van afgelopen tijd, schijnt op sportpark de Meulewieke al weken de zon. Met deze contractverlengingen zien wij de toekomst met een glimlach tegemoet.