• Overschrijvingsprocedure

    Indien je van een andere voetbalvereniging komt en je wilt bij ons komen voetballen, dan dien je dit te doen via het inschrijfformulier op deze website. Om de overschrijvingsprocedure snel en vloeiend te kunnen laten verlopen graag je KNVB relatiecode bij ‘opmerkingen’ op het (digitale) inschrijfformulier invullen.
    Zodra de ledenadministrateur het inschrijfformulier ontvangen heeft, kunnen we het een en ander administratief in gang gaan zetten om je overschrijving naar onze vereniging definitief te kunnen gaan regelen met de KNVB en je oude vereniging (normaal gesproken duurt dit ca. 2 weken). Met name die van je oude vereniging is het belangrijkste, die van de KNVB is meer een bekrachtiging. Je oude vereniging kan alleen je overschrijving blokkeren, indien je achterstand hebt in contributie of nog openstaande boetes (gele/rode kaarten) hebt. Check dit in ieder geval om blokkade van je overschrijving te voorkomen.

    De sluitingstermijn van overschrijvingen  voor cat. A speler sluit ieder jaar uiterlijk op 15 juni en gaat tegenwoordig digitaal via Sportlink. Aanmeldingen van overschrijvingen in de cat. A na deze sluiingstermijn worden door KNVB altijd afgekeurd.
    Cat. B spelers kunnen het gehele jaar overschrijving krijgen, behalve in de maanden maart tem juni.
    Hou ook hier rekening mee, zeker als de sluitingstermijn al binnenkort aanstaande is!