• Stemactie in samenwerking met de VriendenLoterij

  2 mei 2023
 • Beste clubleden,

  Op dinsdag 2 mei organiseert VV Noordscheschut een stemactie in samenwerking met de VriendenLoterij. Met de stemactie helpen we VV Noordscheschut heren 4 aan zoveel mogelijk stemmen voor de Wedstrijd van je Leven én willen we zoveel mogelijk geld in zamelen voor VV Noordscheschut. Jij kunt ons daarbij helpen!

  Op dinsdag 2 mei tussen 18:45 uur en 21:30 uur kun je een telefoontje verwachten van een van de spelers van het 4e met de oproep op hen te stemmen en VV Noordscheschut te steunen door mee te spelen in de VriendenLoterij. Het is de moeite meer dan waard, want:
  • VV Noordscheschut 4 speelt door jouw hulp mogelijk ‘De Wedstrijd van je Leven’ tegen de oud-profs van FC de Rebellen (met o.a. Glenn Helder, Royston Drenthe, Andy van Der Meijde, Gert-Jan Verbeek) bij ons op de club. Live uitgezonden op ESPN!
  • Het team dat ‘De Wedstrijd van je Leven’ gaat spelen ontvangt €2500,- voor de club van de VriendenLoterij
  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan VV Noordscheschut
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een winnaar bekend van €1000,-, elke dag gaat er €10.000,- uit, elke week €100.000,- en iedere maand zelfs €1 MILJOEN! Daarnaast maak je kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen
  • Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 135 musea en ontvang je tot wel 50% korting musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes
  Mocht je niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar (mailadres club).
  Laten we gaan voor zoveel mogelijk stemmen voor VV Noordscheschut 4 en zoveel mogelijk loten voor VV Noordscheschut.
  Win-win!

  Houd je telefoon op dinsdag 2 mei extra in de gaten!

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet, namens het Bestuur voorzitter Paul Volbeda en de selectie van VV Noordscheschut 4