• Twee nieuwe sponsoren voor Noordscheschut 3

  10 mei 2022
 • Twee sponsoren hebben er voor gezorgd dat de mannen van Noordscheschut 3 weer goed voor de dag kunnen komen op de groene grasmat. Zowel tenue als tassen zijn geschonken door Heidinga Accountants en Dick Keukens.
  Heidinga Accountants
  Het team bestaat uit negen medewerkers, waaronder twee accountants, die zich allemaal gespecialiseerd hebben in uiteenlopende vormen van financiële dienstverlening, zoals accountancy, belastingadvies en loonadministratie. https://www.aaheidinga.nl/
  Dick’s Keukens
  Dick’s Keukens is een keukenspeciaalzaak in Hollandscheveld, een gezellig dorp nabij Hoogeveen (Drenthe). Hier vindt u keukens die altijd passen. Eigenaar Dick Koster bedoelt daarmee dat hij niet alleen maatwerk levert en de wensen van zijn klanten in vervulling laat gaan, maar ook voor elke portemonnee een droomkeuken heeft. https://www.dickskeukens.nl/
  Bovenste rij, van links naar rechts,Henk Zwiep (leider),Rowan Manneschijn, Robin van Goor,Aaron Bisschop,Stefan Hooijer,Melvin Engberts (leider/trainer)
  Middelste rij,Gerrie Kleine(Heidinga Accountants),Noah Benjamins,Berry Strijker, Robin Vos,Yordi Doelens, Jeffrey Brunsting, Ronald Benjamins,Marjan Koster(Dick Keukens)
  Onderste rij van links naar rechts
  Niels Benjamins,Guido Koster,Ralph Boer,Martijn Schoonderwal,Jorn Steenbergen.