• UPDATE GEEN PUBLIEK OP SPORTPARK

16 nov 2021
  • Ivm de aangescherpte coronamaatregelen is het sportpark De Meulewieke vanaf 13 november 18:00 uur sowieso voor drie weken alleen nog toegankelijk voor voetballers, trainers en clubofficials.
    Dus ouders kunnen vanaf deze datum de kinderen weer buiten de hekken van het sportpark afzetten of ophalen.
    Op de zaterdagen gelden hiervoor dezelfde regels en mogen alleen de begeleiding/trainers, de arbitrage en de clubofficials zich naast de spelers op het terrein begeven en helaas de ouders en ander publiek niet.
    Vanuit de vereniging zullen de begeleiding en trainers van de verschillende teams de jeugdspelers zo goed mogelijk opvangen en helpen.
    Bij de uitwedstrijden geldt (bij de meeste verenigingen) dat de ouders die de spelers t/m 19 jaar vervoeren ook worden gezien als begeleiding en zich daar wel op het sportterrein mogen begeven en de wedstrijd mogen bijwonen.
    Let op: er zijn verenigingen die zelf ook andere verscherpte maatregelen hebben, laat je dus goed informeren hierover.
    Wanneer je een wedstrijd hebt gespeeld, mag je ook niet blijven ‘hangen’ om een andere wedstrijd te bekijken, want dan word je weer gezien als publiek en dat is niet toegestaan.
    We gaan er vanuit dat iedereen zich aan deze geldende regels gaat houden, mocht dit niet geval zijn, kan je zelf en de vereniging een enorm hoge boete krijgen en daar zit natuurlijk niemand op te wachten.
    Hopelijk kunnen deze strenge corona regels over 3 weken weer versoepeld en er weer publiek toegelaten worden.
    Bedankt alvast voor het begrip en de medewerking!
    Delen wordt zeer gewaardeerd!

1 keer gedeeld

Leuk