• zaterdag 5 september - vv Noordscheschut - SDC Putten

  1 sep 2020
 • Aankomende zaterdag spelen we onze eerste competitiewedstrijd in de Hoofdklasse op ons prachtige Sportpark De Meulewieke.
  Aangezien we ons aan de RIVM richtlijnen willen houden en dit met name bij de kantine een grote uitdaging is, hebben we besloten om de komende thuiswedstrijden zoveel mogelijk uit-supporters te weren, dit zal dan ook gecommuniceerd worden met de desbetreffende clubs.
  Graag hadden we dit anders gezien, maar de situatie, waarin we ons nu bevinden, is niet anders
  We willen ons zo goed mogelijk aan deze regels houden om de gezondheid van een ieder niet in gevaar te brengen.
  We hebben daarom ook een aantal regels op gesteld, waar iedereen zich aan dient te houden om dit beleid uit te kunnen voeren:

  - Registreer je als je de thuiswedstrijd wil bezoeken (dit gebeurt nu nog (ter plaatse) met een papieren registratieformulier met gezondheidsverklaring die je bij het betreden van het sportpark dient in te vullen).

  - Registreer je als je de kantine betreedt (dit gaat eveneens via een papieren registratieformulier met gezondheidsverklaring)

  - In de kantine ben je verplicht om te gaan zitten, er is een beperkt aantal zitplaatsen(hier is rekening gehouden met de richtlijnen), dus vol=vol

  - Langs het veld houd je zoveel mogelijk rekening met de geldende richtlijnen (dus ook de 1,5 meter regel)

  - De Bestuurskamer wordt alleen gebruikt voor de ontvangst van max. 2 uitspelende bestuursleden, arbitraal trio en beide teammanagers (voor de wedstrijd) en/of trainers (na de wedstrijd), zodat we hier ook de geldende regels in acht kunnen nemen

  - We gaan er vanuit dat iedereen zijn eigen verantwoordelijk neemt t.a.v. geldende RIVM regels en adviezen.

  Alvast bedankt namens het Bestuur.